- 12 december 2019
- Door REPORTAGE
- | 2 min. leestijd
- | Bron: Chocolaterie
Maak uw eigen chocolade, sneller dan ooit tevoren
ProXES Group - de koepel waaronder de merken van Stephan, FrymaKoruma en Terlet vallen - innoveert met een concept waarbij de chocolatier volledig bean to ganache kan produceren. Het concept 'Let's Choc the World' onderscheidt zich doordat er veel sneller en veel meer verschillende types chocolade per dag kunnen worden geproduceerd. Door het inzetten van slechts drie toestellen kan er vanaf geroosterde cacaonibs niet alleen chocolade naar eigen recept geproduceerd worden, er is ook de mogelijkheid om eenvoudig uw eigen ganaches, glazes en chocoladepasta's te maken. Let's Choc the World biedt toestellen aan voor elke capaciteit, van producties van 2 tot 3.600 kg per uur.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.